Designový Časopis
Designový Časopis
Webová Aplikace

Batchly

Webová Aplikace Platforma Batchly SaaS umožňuje zákazníkům Amazon Web Services (AWS) snižovat jejich náklady. Návrh webové aplikace v produktu je jedinečný a lákavý, protože uživateli umožňuje provádět různé funkce z jednoho místa bez opuštění stránky a také zvažuje poskytnutí ptačí perspektivy všech dat, která jsou pro správce důležitá. Důraz byl kladen také na prezentaci produktu prostřednictvím jeho webových stránek a byl navržen tak, aby komunikoval USP během prvních 5 sekund samotného. Zde použité barvy jsou živé a ikony a ilustrace pomáhají webové stránce interaktivně působit.

Cena Prezentace

Awards show

Cena Prezentace Tato slavnostní scéna byla navržena s jedinečným vzhledem a vyžadovala flexibilitu při prezentaci hudební show a několika různých ocenění. Soupravy byly interně osvětleny, aby přispěly k této flexibilitě, a zahrnovaly létající prvky jako součást sady, které se létaly během show. Jednalo se o předávání cen a předávání výročních cen pro neziskovou organizaci.

Láhev

North Sea Spirits

Láhev Design láhve North Sea Spirits je inspirován jedinečnou povahou Sylta a zahrnuje čistotu a čistotu tohoto prostředí. Na rozdíl od jiných lahví jsou North Sea Spirts plně pokryty jednobarevným povrchovým povlakem. Logo obsahuje Stranddistel, květ jen existující v Kampen / Sylt. Každá ze 6 příchutí je definována jednou specifickou barvou, zatímco obsah 4 míchaných nápojů je identický s barvou láhve. Povlak na povrchu poskytuje měkký a teplý pocit v ruce a hmotnost zvyšuje vnímání hodnoty.

Vinyl Záznam

Tropical Lighthouse

Vinyl Záznam Poslední 9 je hudební blog bez omezení žánru; jeho funkcí je kryt tvaru kapky a propojení mezi vizuální komponentou a hudbou. Posledních 9 produkuje hudební kompilace, z nichž každá obsahuje hlavní hudební téma odrážející se ve vizuální koncepci. Tropický maják je 15. kompilací série. Projekt byl inspirován zvuky tropického lesa a hlavní inspirací je hudba umělce a hudebníka Mtendere Mandowy. V rámci tohoto projektu byly navrženy obaly, promo videa a vinylové disky.

Vaření Sprej

Urban Cuisine

Vaření Sprej Pouliční kuchyně je místem chutí, látek, povzdechů a tajemství. Ale také překvapení, koncepty, barvy a vzpomínky. Je to web pro stvoření. Kvalitní obsah již není základním předpokladem pro přitažlivost, nyní klíčem je přidat emoční zážitek. Tímto obalem se šéfkuchař stává „graffiti umělec“ a klient se stává uměleckým divákem. Nový originální a kreativní emocionální zážitek: Urban Cuisine. Recept nemá duši, je to kuchař, který musí recept dát duši.

Vizuální Identita Pekárny

Mangata Patisserie

Vizuální Identita Pekárny Mångata je ve švédštině vizualizována jako romantická scéna, na nočním moři vzniká zářivý, silniční odraz Měsíce. Scéna je vizuálně přitažlivá a dostatečně speciální pro vytvoření image značky. Barevná paleta, černá a zlatá, napodobuje atmosféru temného moře, dodala této značce záhadný, luxusní nádech.