Designový Časopis
Designový Časopis
Horolezecká Věž

Wisdom Path

Horolezecká Věž Nefunkční vodárenská věž byla vedením dílny rozhodnuta o rekonstrukci, aby se stala lezeckou stěnou. Být nejvyšší bod kolem je dobře viditelný mimo workshop. Má malebný výhled na jezero Senezh, dílnu a borový les. Po ukončení studia se studenti účastní slavnostního lezení na samotný vrchol věže jako pozorovací místo. Spirální pohyb kolem věže je symbolem procesu získávání zkušeností. A nejvyšší bod je symbolem životní zkušenosti, která se nakonec promění v kámen moudrosti.

Balení Šachových Tyčinek

K & Q

Balení Šachových Tyčinek Jedná se o obalový design pro pečené zboží (tyčinky, finančníci). S poměrem délky k šířce 8: 1 jsou strany těchto rukávů extrémně dlouhé a jsou pokryty šachovnicovým vzorem. Vzor pokračuje na přední stranu, která má také centrálně umístěné okno, skrz které je vidět obsah rukávu. Když je všech osm rukávů obsažených v této dárkové sadě zarovnáno, je odhalen krásný kostkovaný vzor šachovnice. Díky K & Q je vaše zvláštní příležitost tak elegantní, jako je čajový čas krále a královny.

Obalový Koláč

Miyabi Monaka

Obalový Koláč Jedná se o obalový design pro oplatkový koláč naplněný fazolovým džemem. Balíčky jsou navrženy s motivy tatami, které evokují japonskou místnost. Kromě obalů také přišli s designem obalu ve stylu rukávu. To umožnilo (1) ukázat tradiční krb, jedinečnou vlastnost čajovny a (2) vytvořit čajovny ve 2-matných, 3-matných, 4,5-matných, 18-matných a různých dalších velikostech. Zadní strana balení je zdobena jinými vzory než motivem tatami, takže je lze prodávat samostatně.

Fotografické Umění

Forgotten Paris

Fotografické Umění Zapomenutá Paříž jsou černobílé fotografie starých podzemí francouzského hlavního města. Tento design je repertoárem míst, která zná jen málokdo, protože jsou nelegální a obtížně přístupný. Matthieu Bouvier prozkoumává tato nebezpečná místa deset let, aby objevil tuto zapomenutou minulost.

Balené Koktejly

Boho Ras

Balené Koktejly Boho Ras prodává balené koktejly vyrobené z nejlepších místních indických lihovin. Produkt nese českou atmosféru, která zachycuje netradiční umělecký životní styl a vizuální podoba produktu je abstraktním vyobrazením bzučení, které spotřebitel dostane po pití koktejlu. Dokonale se podařilo dosáhnout středu, kde se setkávají globální a místní, kde se spojují a vytvářejí pro produkt Glocal vibe. Boho Ras prodává čisté lihoviny ve 200ml lahvích a balené koktejly ve 200ml a 750ml lahvích.

Podcast

News app

Podcast News je žádost o rozhovor pro zvukové informace. Inspirován je plochý design Apple iOS s ilustracemi pro ilustraci informačních bloků. Vizuálně má pozadí elektrickou modrou barvu, aby bylo možné bloky vyniknout. Existuje jen velmi málo grafických prvků, cílem je usnadnit používání aplikace bez rozptylování uživatele nebo jeho ztráty.