Designový Časopis
Designový Časopis
Restaurace

Yucoo

Restaurace Díky postupné zralosti estetiky a estetickým změnám člověka se moderní styl, který zdůrazňuje sebe a individualitu, stal důležitým prvkem designu. Jedná se o restauraci, jejíž designér chce pro spotřebitele vytvořit mladistvý prostorový zážitek. Světle modré, šedé a zelené rostliny vytvářejí prostorový komfort a občasnost. Lustr vyrobený z ručně tkaného ratanu a kovu vysvětluje kolizi mezi člověkem a přírodou a ukazuje vitalitu celé restaurace.

Obchod

Formal Wear

Obchod Pánské obchody s oblečením často nabízejí neutrální interiéry, které negativně ovlivňují náladu návštěvníků, a proto snižují procento prodeje. S cílem přilákat lidi nejen k návštěvě obchodu, ale také ke koupi výrobků, které jsou zde prezentovány, by měl prostor inspirovat a povzbudit dobrou náladu. Proto design tohoto obchodu využívá speciální funkce inspirované šitím řemesla a různé detaily, které přitahují pozornost a šíří dobrou náladu. Rozložení otevřeného prostoru, které je rozděleno do dvou zón, je také navrženo pro svobodu zákazníků při nakupování.

Byt

Shkrub

Byt Dům Shkrub vypadal z lásky a lásky - milující pár se třemi dětmi. DNA domu zahrnuje strukturující estetické principy, které nacházejí inspiraci v ukrajinské historii a kultuře inspirované japonskou moudrostí. Prvek Země jako materiál se cítí ve strukturálních aspektech domova, jako je původní došková střecha a v krásných a hustých texturovaných hliněných stěnách. Myšlenka vzdát hold, jako zakládací místo, může být vnímána po celém domě jako jemná vodicí nit.

Bazény

Termalija Family Wellness

Bazény Termalija Family Wellness je nejnovější ze série projektů, které Enota za posledních patnáct let vybudovala v Terme Olimia a završuje úplnou transformaci lázeňského komplexu. Při pohledu z dálky je tvar, barva a měřítko nové seskupené struktury čtyřstěnných svazků pokračováním shluku okolních venkovských budov, vizuálně zasahujících do srdce komplexu. Nová střecha působí jako velký letní stín a neuzavírá žádný vzácný vnější prostor.

Design Interiéru

Eataly

Design Interiéru Eataly Toronto je přizpůsobena nuancím našeho rostoucího města a je navržena tak, aby zlepšovala a rozšiřovala sociální výměny prostřednictvím univerzálního katalyzátoru skvělé italské kuchyně. Je pouze vhodné, že tradiční a trvalá „passeggiata“ je inspirací pro design pro Eataly Toronto. Tento nadčasový rituál vidí, že se Italové každý večer vydávají na hlavní ulici a na náměstí, aby se procházeli a stýkali a občas se zastavili v barech a obchodech podél cesty. Tato série zkušeností vyžaduje nové, intimní pouliční měřítko v Blooru a zálivu.

Kaple

Coast Whale

Kaple Bionická forma velryby se stala jazykem této kaple. Velryba uvízla na pobřeží Islandu. Člověk může vstoupit do svého těla pomocí nízkého rybího tuku a zažít perspektivu velryby při pohledu na oceán, kde je pro lidi snazší přemýšlet o zanedbávání zhoršování životního prostředí. Nosná konstrukce padá na pláž, aby bylo zajištěno minimální poškození přírodního prostředí. Díky přírodním a ekologickým materiálům je tento projekt turistickou destinací, která vyžaduje ochranu životního prostředí.