Designový Časopis
Designový Časopis
Interiérový Dům

Spirit concentration

Interiérový Dům Jaký je prostor pro dům? Designér věří, že design vychází z požadavků majitele a dosahuje duše do vesmíru. Proto návrhář navigoval svůj účel prostoru u krásného páru. Oba majitelé milují materiály a designové řešení ve vztahu k japonské kultuře. Pro reprezentaci vzpomínek mezi jejich myslí se rozhodli použít různé textury dřeva k vytvoření domu duše. V důsledku toho vytvořili 3 konsenzuální cíle tohoto ideálního domu, které byly (1) klidná atmosféra, (2) flexibilní a okouzlující veřejné prostory a (3) pohodlné a neviditelné soukromé prostory.

Dům Pro Vzpomínky

Memory Transmitting

Dům Pro Vzpomínky Tento dům zprostředkuje obrazy domů pomocí dřevěných trámů a rozloženého hromadu bílých cihel. Světlo vychází z prostorů bílých cihel kolem domu a vytváří tak zvláštní atmosféru pro klienta. Návrhář používá několik metod k vyřešení omezení této budovy pro klimatizaci a skladovací prostory. Spojte také materiály s pamětí klienta a prostřednictvím struktury představte vřelou a elegantní estetiku, která spojuje jedinečný styl tohoto domu.

Interiérový Dům

Seamless Blank

Interiérový Dům Jedná se o dům, který představuje jedinečný životní styl hostesky, což je grafický designér a podnikatelův dům. Návrhář představuje přírodní materiály pro ilustraci preferencí hostesky a zachovává prázdné oblasti, aby naplnil potřeby členů rodiny. Kuchyň je středem domu, speciálně navržený prostorový výhled pro hostesky a ujistěte se, že rodiče mohou vidět kdekoli. Dům je vybaven bílými žulovými bezešvými podlahami, italskou minerální malbou, průhledným sklem a bílým práškovým nátěrem, aby odhalil elegantní detaily materiálů.

Interiérový Dům

Warm loft

Interiérový Dům Dům v průmyslovém stylu s teplými materiály. Tento dům připravuje pro klienty několik funkcí pro propagaci životních kvalit. Návrhář se pokusil propojit potrubí do každého prostoru a kombinované dřevěné, ocelové a ENT potrubí, aby ilustroval příběh života klientů. S běžným průmyslovým stylem to není stejné, tento dům má jen několik barev a připravuje spoustu úložných prostor.

Šatna

Sopron Basket

Šatna Sopron Basket je profesionální basketbalový tým žen se sídlem v Sopronu v Maďarsku. Protože se jedná o jeden z nejúspěšnějších maďarských týmů s 12 národními poháremi mistrovství a na druhém místě v Euroligu, vedení klubu se rozhodlo investovat do nového komplexu šaten, aby disponovalo spíše prestižním zařízením podle názvu klubu, vyhovujícím potřebám hráče. lépe je motivovat a podporovat jejich jednotu.

Architektura Smíšeného Použití

Shan Shui Plaza

Architektura Smíšeného Použití Projekt se nachází v historickém městě Xi'an, mezi obchodním centrem a řekou TaoHuaTan. Cílem projektu je nejen propojení minulosti a současnosti, ale také městské a přírody. Projekt je inspirován čínskou povídkou o květu Peach a nabízí rajské bydlení a pracovní místo tím, že poskytuje úzký vztah k přírodě. V čínské kultuře má filosofie horských vod (Shan Shui) zásadní význam vztahu mezi člověkem a přírodou, a proto díky využití vodnaté krajiny místa projekt nabízí prostory odrážející filozofii Shan Shui ve městě.