Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Síň

City Heart

Výstavní Síň Od městské architektury po index k pochopení a zvážení rovnováhy designu, je městský výraz kondenzován ve třech rohových prostorech, prostřednictvím městské výstavby a rozvoje, aby podpořil podniky, město a lidi z pohledu změny města a městských charakteristik a měst klima se mění výměnou, aby vyjádřilo designérské porozumění městu, podívejte se na minulost města, aby viděl jeho budoucnost.

Jezdecký Komplex

Emerald

Jezdecký Komplex Holistický architektonický a prostorový projekt spojuje všech šest budov a odhaluje funkční identitu každé z nich. Rozšířené fasády arén a stájí směřující do administrativního kompozitního jádra. Šestiboká budova jako křišťálová mřížka spočívá v dřevěném rámu jako v náhrdelníku. Nástěnné trojúhelníky zdobené rozptylem skla jako smaragdovými detaily. Zakřivená bílá konstrukce zdůrazňuje hlavní vchod. Mřížka fasád je také součástí vnitřního prostoru, kde je prostředí vnímáno prostřednictvím transparentní sítě. Interiéry pokračují v tématu dřevěných konstrukcí a využívají měřítko prvků k proporcionálnějšímu měřítku člověka.

Kavárna

Perception

Kavárna Tato malá teplá dřevěná kavárna, která se nachází na rohu křižovatky v klidné čtvrti. Centralizovaná zóna otevřené přípravy poskytuje čistý a rozsáhlý zážitek z výkonu baristy návštěvníkům všude, kde je barové sedadlo nebo stolní sedadlo v kavárně. Stropní objekt s názvem „Stínující strom“ začíná ze zadní strany přípravné zóny a pokrývá zákaznickou zónu, aby vytvořila celou atmosféru této kavárny. Poskytuje návštěvníkům neobvyklý prostorový efekt a také se stává prostředkem pro lidi, kteří chtějí být při kávě s příchutí ztraceni v myšlenkách.

Klub Pro Volný Čas

Central Yosemite

Klub Pro Volný Čas Vraťte se k jednoduchosti života, slunce skrz okno křižuje světlo a stín. Abyste lépe odráželi přirozenou chuť v celkovém prostoru, plně využijte log design, jednoduchý a stylový, humanistický komfort, zdůrazněte uměleckou vesmírnou atmosféru. Tón orientálního kouzla s jedinečnou prostorovou náladou. Toto je další výraz interiéru, je přirozený, čistý, variabilní.

Rezidence

Panorama Villa

Rezidence Koncept, který se zmiňuje o struktuře typické vesnice Mani, je koncipován jako řada jednotlivých kamenných fragmentů, které se točí kolem atria, vstupu a obytných prostor. Drsné objemy rezidence otevírají dialog s jejich přirozeným prostředím, zatímco rytmus jejich otvorů buď zajišťuje soukromí, nebo zve na panoramatické pohledy na horizont a vytváří přímý zážitek z postupných a různorodých příběhů. Villa se nachází v Navarino Residences, sbírce luxusních vil pro soukromé vlastnictví v srdci letoviska Navarino Dunes.

Prodejní Centrum

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodejní Centrum Design kombinuje severovýchodní lid s jemností a půvabem jihu, aby umožnil život plný inkluzivního. Chytrý design a kompaktní uspořádání rozšiřují architekturu interiéru. Návrhář využívá jednoduché a mezinárodní designérské dovednosti s čistými prvky a prostými materiály, díky nimž je prostor přirozený, uvolněný a jedinečný. Design je prodejním centrem o rozloze 600 metrů čtverečních, jeho cílem je navrhnout moderní prodejní centrum orientálního povolání, které uklidní srdce rezidenta a zlikviduje vnější hluk. Drž se pomalu a užívej si krásy.