Designový Časopis
Designový Časopis
Aktivace Události

The Jewel

Aktivace Události 3D šperkovnice byla interaktivní maloobchodní prostor, který vyzval veřejnost, aby použila nejmodernější technologie ve 3D tisku vytvářením vlastních šperků. Byli jsme pozváni, abychom aktivovali prostor a okamžitě přemýšleli - jak může být šperkovnice kompletní bez krásného šperku na míru? Výsledkem byla současná socha, jejímž výsledkem byl barevný hranol, který obsahoval krásu odrazného světla, barev a stínu.

Název projektu : The Jewel, Jméno designérů : Beck Storer, Jméno klienta : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Aktivace Události

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.