Designový Časopis
Designový Časopis
Kavárna

Aix Arome Cafe

Kavárna Kavárna je místem, kde návštěvníci pociťují soužití s oceány. Obrovská struktura ve tvaru vejce umístěná uprostřed prostoru funguje současně jako pokladna a káva. Ikonický vzhled kabiny je inspirován tmavou a matně vypadající kávou. Dva velké otvory na přední straně obou stran „fazole“ slouží jako dobrý zdroj větrání a přirozeného světla. Kavárna poskytovala dlouhý stůl jako banda chobotnic a bublin dohromady. Zdánlivě náhodně zavěšené lustry připomínají pohled ryb na vodní hladinu, lesklé vlnky absorbují příjemné sluneční světlo z široké bílé oblohy.

Název projektu : Aix Arome Cafe, Jméno designérů : Ajax Law, Jméno klienta : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kavárna

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.