Designový Časopis
Designový Časopis
Přenosný Reproduktor

Ballo

Přenosný Reproduktor Švýcarské designové studio BERNHARD | BURKARD navrhl pro OYO jedinečný reproduktor. Tvar mluvčího je perfektní koulí bez skutečného postavení. Reproduktor BALLO klade, převrátí nebo zavěsí pro 360 ° hudební zážitek. Návrh se řídí principy minimalistického designu. Barevný pás pojistky dvě hemisféry. Chrání reproduktor a zvyšuje basové tóny, když leží na povrchu. Reproduktor je dodáván s vestavěnou dobíjecí lithiovou baterií a je kompatibilní s většinou zvukových zařízení. Konektor 3,5 mm je běžný konektor pro sluchátka. Reproduktor BALLO je k dispozici v deseti různých barvách.

Individuální Domácí Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuální Domácí Termostat Termostat pro Smartphone představuje minimalistický, elegantní design, v rozporu s tradičními termostaty. Průsvitná krychle přechází z bílé na barvu najednou. Jediné, co musíte udělat, je použít jednu z 5 zaměnitelných barevných filmů na zadní stranu zařízení. Měkká a lehká barva přináší jemný nádech originality. Fyzické interakce jsou udržovány na minimu. Jednoduchý dotyk umožňuje změnu teploty, zatímco všechny ostatní ovládací prvky jsou prováděny z chytrého telefonu uživatele. E-ink screen zvolil pro svou jedinečnou kvalitu a minimální spotřebu energie.

Lampa

Schon

Lampa Světelné zdroje této jedinečné lampy jsou umístěny ve středu celkového tvaru, takže osvětlují měkký a jednotný světelný zdroj. Světelné povrchy jsou oddělitelné od hlavního tělesa, takže jednoduchý tvar těla se spodními částmi plus úspora energie díky nízké spotřebě elektřiny poskytuje zvláštní funkci. Dalším moderním prvkem tohoto jedinečného světla je také dotykové tělo pro zapnutí nebo vypnutí světla. Výraz vede k rozdílům v osvětlení a osvětlení lampy bylo navrženo. Většina světla z lamp, aby divák nevyužil světla, oslní. Krásné žít.

Prasátko

DEEPE

Prasátko Objekt je prasátko. Jedinečný vzhled ve tvaru postavy kombinuje drahé, prestižní šperky s krásným a milým a stálým přítomností členů rodiny, fundraising je velmi funkční vlastnost. Ale nejvýraznější vlastnost DeePee - vše kromě standardních funkcí dokonale splňuje - je to nové znění, jedinečný a doplňkový kontextový „klenot“, který je exkluzivním domovem.

Držák Nože

Only Right Here

Držák Nože Od 12. století byly první býčí zápasy zdokumentovány jako akt nebo veřejná podívaná. Dnešní probuzení lidí je příznakem celkového globálního hodnocení, protože jsme účastníky božské přírody, jsme celek. „Only Right Here“ symbolizuje novou éru, kdy dojde k zániku agresivních aktivit, které jsou ztělesněny v tom, co bylo kdysi kulturní hostinou, a velkým evolučním krokem na humanistické úrovni.

Rostoucí Lampa

BB Little Garden

Rostoucí Lampa Tento projekt navrhuje podpořit toto nové použití, které poskytuje plnější smyslové vaření. BB Little garden je zářivě rostoucí lampa, která chce znovu navštívit místo aromatických rostlin v kuchyni. Je to svazek s jasnými čarami, jako skutečný minimalistický objekt. Úhledný design byl speciálně navržen tak, aby se přizpůsobil různým vnitřním prostředím a dodal kuchyni zvláštní pozornost. BB Little garden je rámec pro rostliny, její čistá linie je zvětšuje a nenarušuje čtení.