Designový Časopis
Designový Časopis
Židle

Haleiwa

Židle Haleiwa splétá udržitelný ratan do zametacích křivek a vrhá zřetelnou siluetu. Přírodní materiály vzdávají poctu řemeslné tradici na Filipínách, přepracované do současnosti. Díky univerzálnosti designu, kterou tato židle spáruje nebo používá jako výrok, se tato židle přizpůsobí různým stylům. Haleiwa vytváří rovnováhu mezi formou a funkcí, půvabem a silou, architekturou a designem a je tak pohodlná, jak je krásná.

Název projektu : Haleiwa, Jméno designérů : Melissa Mae Tan, Jméno klienta : Beyond Function.

Haleiwa Židle

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.