Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa Úkolu

Pluto

Lampa Úkolu Pluto udržuje důraz na styl. Jeho kompaktní, aerodynamický válec obíhá elegantní rukojeť posazená na úhlové stativové základně, což usnadňuje přesné umístění pomocí měkkého, ale zaostřeného světla. Jeho podoba byla inspirována dalekohledy, ale místo toho se snaží zaměřit na Zemi místo na hvězdy. Vyrobeno pomocí 3D tisku s využitím plastů na bázi kukuřice, je jedinečné, nejen pro použití 3D tiskáren průmyslovým způsobem, ale také ekologicky.

Název projektu : Pluto, Jméno designérů : Heitor Lobo Campos, Jméno klienta : Gantri.

Pluto Lampa Úkolu

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.