Designový Časopis
Designový Časopis
Whisky Malbec Wood

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Wood Ve snaze kombinovat odlišné prvky, které odkazují na název produktu, design posiluje poselství, které navrhuje. Přenáší vzrušující a zajímavý obraz. Ilustrace vzdorného kondora zobrazujícího jeho křídla, označující pocit svobody, spojený se symetrickou a sugestivní medailí, přidaný k ilustraci na pozadí s imaginární krajinou, která přináší poezii do designu, vytváří ideální kombinaci, která zprostředkovává požadovanou zprávu. Střízlivá barevná paleta poskytuje exkluzivní funkce a typografické použití odpovídá tradičnímu a historickému produktu.

Název projektu : La Orden del Libertador, Jméno designérů : Maximiliano Fulquet, Jméno klienta : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Whisky Malbec Wood

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.