Designový Časopis
Designový Časopis
Instalace Na Plochu

Wood Storm

Instalace Na Plochu The Wood Storm je stolní instalace pro vizuální potěšení. Turbulence proudění vzduchu je realizována dřevěnou oponou, která je posílena světly vycházejícími zespodu pro svět bez gravitace. Instalace se chová jako nekonečná dynamická smyčka. Vede linii vidění kolem něj, aby hledal začátek nebo konec, protože publikum skutečně tančí s bouří.

Název projektu : Wood Storm, Jméno designérů : Naai-Jung Shih, Jméno klienta : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Instalace Na Plochu

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.