Designový Časopis
Designový Časopis
Obalový Koláč

Miyabi Monaka

Obalový Koláč Jedná se o obalový design pro oplatkový koláč naplněný fazolovým džemem. Balíčky jsou navrženy s motivy tatami, které evokují japonskou místnost. Kromě obalů také přišli s designem obalu ve stylu rukávu. To umožnilo (1) ukázat tradiční krb, jedinečnou vlastnost čajovny a (2) vytvořit čajovny ve 2-matných, 3-matných, 4,5-matných, 18-matných a různých dalších velikostech. Zadní strana balení je zdobena jinými vzory než motivem tatami, takže je lze prodávat samostatně.

Název projektu : Miyabi Monaka, Jméno designérů : Kazuaki Kawahara, Jméno klienta : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Obalový Koláč

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.