Designový Časopis
Designový Časopis
Ohnivý Varný Set

Firo

Ohnivý Varný Set FIRO je multifunkční a přenosná 5kg varná sada pro každý otevřený oheň. V peci jsou umístěny 4 hrnce, připojené odnímatelné ke konstrukci zásuvky, s otočnou podpěrou pro udržení úrovně jídla. Takto lze FIRO snadno a bezpečně používat jako zásuvku bez rozlití jídla, zatímco trouba leží v polovině ohně. Hrnce se používají pro vaření a stravování a manipuluje se s nožířským nářadím, které se přichycuje na obou stranách hrnců, aby je za horka nesly v teplotně izolačních kapsách. Zahrnuje také přikrývku, která je také taškou, která obsahuje veškeré užitečné vybavení.

Název projektu : Firo, Jméno designérů : Andrea Sosinski, Jméno klienta : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Ohnivý Varný Set

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.