Designový Časopis
Designový Časopis
Collier

Eves Weapon

Collier Eveova zbraň je vyrobena z 750 karátového růžového a bílého zlata. Obsahuje 110 diamantů (20,2ct) a skládá se ze 62 segmentů. Všechny mají dva zcela odlišné vzhledy: V bočním pohledu jsou segmenty ve tvaru jablka, v pohledu shora jsou vidět čáry ve tvaru písmene V. Každý segment je rozdělen do strany, aby vytvořil pružinový zatěžovací efekt, který drží diamanty - diamanty jsou drženy pouze tahem. To s výhodou zdůrazňuje jas, brilanci a maximalizuje viditelnou záři diamantu. To umožňuje extrémně lehký a jasný design, navzdory velikosti náhrdelníku.

Název projektu : Eves Weapon, Jméno designérů : Britta Schwalm, Jméno klienta : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.