Designový Časopis
Designový Časopis
Kontrola Kvality Vzduchu

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvality Vzduchu Midea Sensia AQC je inteligentní hybrid, který integruje domácí interiér s elegancí i stylem. Přináší humanizovanou technologii a inovaci prostřednictvím funkcí, řízení teploty a čištění vzduchu s osvětlením a vázou do výzdoby místnosti. Blaho přichází prostřednictvím senzorové technologie, která umí číst prostředí a udržuje místní teplotu a vlhkost stabilní, podle předchozího nastavení, provedeného společností MideaApp.

Autonomní Mobilní Robot

Pharmy

Autonomní Mobilní Robot Autonomní navigační robot pro nemocniční logistiku. Jedná se o systém služeb pro výrobky, který zajišťuje bezpečné a efektivní dodávky, snižuje šance zdravotníků na to, že bude vystaven nemocem, omezuje pandemické choroby mezi nemocničním personálem a pacienty (COVID-19 nebo H1N1). Tento design pomáhá zvládat dodávky nemocnic se snadným přístupem a bezpečností pomocí nekomplikované interakce uživatele pomocí přátelské technologie. Robotické jednotky mají schopnost se autonomně pohybovat do vnitřního prostředí a mají synchronizovaný tok s podobnými jednotkami, jsou schopny spolupracovat s týmem robotů.

Byt

Shkrub

Byt Dům Shkrub vypadal z lásky a lásky - milující pár se třemi dětmi. DNA domu zahrnuje strukturující estetické principy, které nacházejí inspiraci v ukrajinské historii a kultuře inspirované japonskou moudrostí. Prvek Země jako materiál se cítí ve strukturálních aspektech domova, jako je původní došková střecha a v krásných a hustých texturovaných hliněných stěnách. Myšlenka vzdát hold, jako zakládací místo, může být vnímána po celém domě jako jemná vodicí nit.

Inteligentní Difuzor Aroma

Theunique

Inteligentní Difuzor Aroma Agarwood je vzácný a drahý. Jeho vůni lze získat pouze spálením nebo extrakcí, používanou uvnitř a poskytovanou několika uživateli. Aby se tato omezení porušila, jsou po tříletém úsilí vytvořeny inteligentní difuzory aroma a ručně vyráběné tablety z agarového dřeva s více než 60 návrhy, 10 prototypy a 200 experimenty. Představuje nový možný obchodní model a používá kontext pro průmysl agarového dřeva. Uživatelé mohou jednoduše vložit difuzor do automobilu, snadno si přizpůsobit čas, hustotu a rozmanitost vůní a užít si pohlcující aromaterapii, ať už jdou kamkoli a kdykoli jedou.

Klimatizace

Midea Sensia HW

Klimatizace Midea Sensia podporuje kvalitu života a inovativní způsob, jak odhalit předmět dekorace. Kromě účinnosti a ticha proudění vzduchu představuje inovativní dotykový panel, který umožňuje přístup k funkcím a barvám a intenzitě blesku. Barevná terapie napomáhající antistresovému procesu, trendy v inovativních produktech oběma způsoby, pohodu a estetiku. Kromě různých estetických tvarů integrují její tvary domácí interiér s elegancí i stylem, což dům oceňuje nepřímým světlem.

Stůl

Duoo

Stůl Duoo desk je touha vyjádřit charakter prostřednictvím minimalismu forem. Jeho tenké vodorovné linie a úhlové kovové nohy vytvářejí silný vizuální obraz. Horní police umožňuje umístit papírnictví tak, aby při práci nenarušovalo. Skrytý zásobník na povrchu pro připojení zařízení udržuje čistou estetiku. Deska stolu vyrobená z přírodní dýhy nese teplo textury přírodního dřeva. Stůl udržuje dokonalou rovnováhu díky harmonicky vybraným materiálům, funkčnosti a praktičnosti v kombinaci s estetikou pravidelných a přísných forem.