Designový Časopis
Designový Časopis
Horolezecká Věž

Wisdom Path

Horolezecká Věž Nefunkční vodárenská věž byla vedením dílny rozhodnuta o rekonstrukci, aby se stala lezeckou stěnou. Být nejvyšší bod kolem je dobře viditelný mimo workshop. Má malebný výhled na jezero Senezh, dílnu a borový les. Po ukončení studia se studenti účastní slavnostního lezení na samotný vrchol věže jako pozorovací místo. Spirální pohyb kolem věže je symbolem procesu získávání zkušeností. A nejvyšší bod je symbolem životní zkušenosti, která se nakonec promění v kámen moudrosti.

Název projektu : Wisdom Path, Jméno designérů : Dmitry Kudinov, Jméno klienta : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Horolezecká Věž

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.