Designový Časopis
Designový Časopis
Kulma

Nano Airy

Kulma Nano vzdušná kulma využívá inovativní technologii negativních iontů. Udržuje hladkou texturu, měkkou lesklou vlnu po dlouhou dobu. Curlingová trubka prošla nanokeramickým povlakem, cítí se velmi hladce. Jemně a rychle točí vlasy teplým vzduchem negativních iontů. Ve srovnání s kulma bez vzduchu můžete dokončit v jemnější kvalitě vlasů. Základní barva produktu je měkká, teplá a čistě matná bílá a akcentní barva je růžové zlato.

Rovnání Vlasů

Nano Airy

Rovnání Vlasů Vzdušné vyrovnávací žehličky Nano kombinují nanokeramické povlakové materiály s inovativní technologií negativního železa, která rychle a jemně a hladce vytváří vlasy. Díky magnetickému senzoru v horní části víčka a těla se zařízení automaticky vypne, když je víčko uzavřeno, což je bezpečné při přenášení. Kompaktní tělo s USB dobíjecím bezdrátovým designem se snadno ukládá do kabelky a přenáší, což ženám pomáhá udržovat elegantní účes kdykoli a kdekoli. Bílá a růžová barevná schémata propůjčují zařízení ženský charakter.

Krabička Na Oběd

The Portable

Krabička Na Oběd Gastronomický průmysl vzkvétá a stánek s jídlem se stal nezbytností pro moderní lidi. Současně bylo také vytvořeno mnoho odpadu. Mnoho z potravinových krabic používaných k uchovávání potravin lze recyklovat, ale plastové sáčky používané k balení potravinových krabic jsou skutečně nerecyklovatelné. Aby se snížilo používání plastových sáčků, funkce krabičky s jídlem a plastu se kombinují při navrhování nových krabic na oběd. Balicí box mění jeho část na rukojeť, která se snadno přenáší, a může integrovat více krabic s jídlem, což výrazně snižuje použití plastových sáčků pro balení krabic s jídlem.

Holicí Strojek

Alpha Series

Holicí Strojek Řada Alpha je kompaktní poloprofesionální holicí strojek, který zvládne základní úkoly péče o obličej. Produkt, který nabízí hygienická řešení s inovativním přístupem v kombinaci s krásnou estetikou. Základem projektu je jednoduchost, minimalismus a funkčnost v kombinaci se snadnou interakcí s uživatelem. Klíčem je radostná obsluha. Tipy lze snadno sejmout z holicího strojku a umístit do úložné části. Dok je určen k nabíjení holicího strojku a čištění špiček podporovaných UV světlem uvnitř úložné části.

Multifunkční Přenosné Zařízení

Along with

Multifunkční Přenosné Zařízení Tento projekt poskytuje přenosný životní zážitek pro venkovní dav, který je hlavně rozdělen do dvou částí: hlavní tělo a moduly, které lze změnit. Hlavní tělo zahrnuje nabíjecí, zubní kartáček a holicí funkce. Kování zahrnuje zubní kartáček a holicí hlavu. Originální inspirace pro tento produkt přišla od lidí, kteří milují cestování a nechávají svá zavazadla zaplnit nebo ztratit, takže přenosný všestranný balíček se stal produktem určujícím polohu. Nyní mnoho lidí rád cestuje, takže přenosné výrobky se stávají volbou. Tento produkt odpovídá poptávce na trhu.

Kočičí Postel

Catzz

Kočičí Postel Při navrhování kočičího lůžka Catzz se inspirace inspirovala potřebami koček i majitelů a potřebou spojit funkci, jednoduchost a krásu. Při pozorování koček inspirovaly jejich jedinečné geometrické rysy čistou a rozeznatelnou formu. Některé charakteristické vzorce chování (např. Pohyb uší) byly začleněny do uživatelské zkušenosti kočky. S ohledem na majitele bylo také cílem vytvořit kus nábytku, který by mohli přizpůsobit a hrdě vystavit. Navíc bylo důležité zajistit snadnou údržbu. To vše umožňuje elegantní, geometrický design a modulární struktura.