Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Komplex

Crab Houses

Multifunkční Komplex Na rozlehlé pláni Slezské nížiny stojí osamoceně jedna kouzelná hora, zahalená mlhou tajemství, tyčící se nad malebným městečkem Sobotka. Tam, uprostřed přírodní krajiny a legendární polohy, se plánuje vybudování komplexu Crab Houses: výzkumného centra. V rámci projektu revitalizace města má uvolnit kreativitu a inovativnost. Místo sdružuje vědce, umělce a místní komunitu. Tvar pavilonů je inspirován kraby vstupujícími do vlnícího se moře trávy. V noci budou osvětleny a budou připomínat světlušky vznášející se nad městem.

Lékárna

Izhiman Premier

Lékárna Nový design obchodu Izhiman Premier se vyvinul kolem vytvoření trendového a moderního zážitku. Návrhář použil jiný mix materiálů a detailů, aby obsloužil každý roh vystavených předmětů. Každá výstavní plocha byla zpracována samostatně studiem vlastností materiálů a vystaveného zboží. Vytvoření spojení materiálů mísících kalkatský mramor, ořechové dřevo, dubové dřevo a sklo nebo akryl. Výsledkem bylo, že zkušenost byla založena na každé funkci a preferencích klienta s moderním a elegantním designem kompatibilním s podávanými vystavenými předměty.

Továrna

Shamim Polymer

Továrna Závod potřebuje udržovat tři programy včetně výrobního zařízení a laboratoře a kanceláře. Nedostatek definovaných funkčních programů u těchto typů projektů je důvodem jejich nepříjemné prostorové kvality. Tento projekt se snaží tento problém vyřešit využitím prvků oběhu k rozdělení nesouvisejících programů. Návrh budovy se točí kolem dvou prázdných prostorů. Tyto prázdné prostory vytvářejí příležitost pro oddělení funkčně nesouvisejících prostorů. Zároveň působí jako střední nádvoří, kde je každá část budovy vzájemně propojena.

Interiérový Design

Corner Paradise

Interiérový Design Vzhledem k tomu, že pozemek je situován na rohovém pozemku v dopravním městě, jak může najít klid v hlučné čtvrti při zachování výhod podlahy, prostorové praktičnosti a architektonické estetiky? Tato otázka dělala design na začátku docela náročným. Pro podstatné zvýšení soukromí v obydlí při zachování dobrého osvětlení, větrání a podmínek hloubky pole, navrhl designér odvážný návrh, vybudovat vnitřní krajinu. Tedy postavit třípatrovou krychlovou budovu a přesunout přední a zadní dvorek do atria. , vytvořit zeleň a vodní krajinu.

Obytný Dům

Oberbayern

Obytný Dům Designér věří, že hloubka a význam prostoru žijí v udržitelnosti odvozené z jednoty vzájemně propojeného a spoluzávislého člověka, prostoru a prostředí; proto s obrovskými originálními materiály a recyklovaným odpadem je koncept zhmotněn v designovém studiu, spojení domova a kanceláře, pro designový styl koexistující s prostředím.

Rezidenční

House of Tubes

Rezidenční Projekt je fúzí dvou budov, opuštěné ze 70. let s budovou ze současné doby a prvkem, který je měl sjednotit, je bazén. Jde o projekt, který má dvě hlavní využití, 1. jako rezidenci pro 5člennou rodinu, 2. jako muzeum umění, s širokými plochami a vysokými zdmi pro více než 300 lidí. Design kopíruje tvar zadní hory, ikonické hory města. V projektu jsou použity pouze 3 povrchové úpravy se světlými tóny, aby prostory prozářily přirozené světlo, které se promítá na stěny, podlahy a stropy.