Designový Časopis
Designový Časopis
Ledová Forma

Icy Galaxy

Ledová Forma Příroda byla vždy pro designéry jedním z nejdůležitějších zdrojů inspirace. Tato myšlenka přišla do myslí konstruktérů pohledem do prostoru a obrazu galaxie Mléčná dráha. Nejdůležitějším aspektem tohoto návrhu bylo vytvoření jedinečné formy. Mnoho návrhů, které jsou na trhu, se zaměřuje na výrobu nejjasnějšího ledu, ale v tomto prezentovaném designu se designéři záměrně zaměřili na formy, které vytvářejí minerály, zatímco se voda mění v led, aby bylo jasnější, že designéři transformovali přirozenou vadu do krásného efektu. Tento design vytváří spirálovitou kulovitou formu.

Název projektu : Icy Galaxy, Jméno designérů : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Jméno klienta : Creator studio.

Icy Galaxy Ledová Forma

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.