Designový Časopis
Designový Časopis
Prodejní Centrum

Feiliyundi

Prodejní Centrum Dobrá designová práce vzbudí emoce lidí. Návrhář vyskočí z tradičního stylu paměti a dává nový zážitek ve velkolepé a futuristické vesmírné struktuře. Hluboký zážitek z prostředí environmentalismu je postaven pečlivým umístěním uměleckých instalací, jasným pohybem prostoru a dekorativního povrchu dlážděným materiály a barvami. Být v něm není jen návrat k přírodě, ale také prospěšná cesta.

Název projektu : Feiliyundi, Jméno designérů : Weimo Feng, Jméno klienta : MOD.

Feiliyundi Prodejní Centrum

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.