Designový Časopis
Designový Časopis
Přenosný Reproduktor

Seda

Přenosný Reproduktor Seda je funkční funkční zařízení na bázi zpravodajské technologie. Držák pera ve středu je organizér prostoru. Digitální funkce jako port USB a připojení Bluetooth také umožňují přizpůsobení použití přenosného přehrávače a reproduktoru s domácí oblastí. Světelná lišta zabudovaná do vnějšího těla funguje jako stolní světlo. Půvabný pohled na luxus také umožňuje použití atraktivního domácího zboží v interiéru. Lepší využití prostoru je také jednou ze základních vlastností Sedy.

Název projektu : Seda, Jméno designérů : Arvin Maleki, Jméno klienta : Futuredge Design Studio.

Seda Přenosný Reproduktor

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.