Designový Časopis
Designový Časopis
Obalový Design

Milk Baobab Baby Skin Care

Obalový Design Je inspirováno mlékem, hlavní složkou. Unikátní konstrukce obalu typu mléčného balení odráží vlastnosti produktu a je navržena tak, aby byla známa i prvním spotřebitelům. Kromě toho se používá materiál vyrobený z polyethylenu (PE) a pryže (EVA) a měkké vlastnosti pastelové barvy, aby se zdůraznilo, že se jedná o mírný produkt pro děti se slabou kůží. Kulatý tvar je aplikován do rohu pro bezpečnost maminky a dítěte.

Název projektu : Milk Baobab Baby Skin Care, Jméno designérů : Hyein Kim, Jméno klienta : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Obalový Design

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.