Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

Wishing Well

Prsten Když navštívila růžovou zahradu ve svých snech, přišla Tippy na přání, které bylo dobře obklopeno růžemi. Tam se podívala do studny, uviděla odraz nočních hvězd a přála si. Noční hvězdy jsou reprezentovány diamanty a rubín symbolizuje její nejhlubší vášeň, sny a naděje, které vytvořila na přání. Tento design má vlastní růžovou broušenou, šestihrannou rubínovou dráp z 14 K zlaceného zlata. Malé listy jsou vyřezány, aby zobrazovaly strukturu přírodních listů. Prstencový pás podepírá plochý vrchol a mírně se zakřivuje směrem dovnitř. Velikosti prstenů je třeba vypočítat matematicky.

Název projektu : Wishing Well, Jméno designérů : Tippy Hung, Jméno klienta : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Prsten

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.