Designový Časopis
Designový Časopis
Hořčík Balení

Kailani

Hořčík Balení Práce Arome Agency na grafické identitě a umělecké linii obalů Kailani jsou založena na minimálním a čistém designu. Tento minimalismus je v souladu s produktem, který obsahuje pouze jednu složku, hořčík. Zvolená typografie je silná a typizovaná. Charakterizuje jak sílu minerálního hořčíku, tak sílu produktu, která obnovuje vitalitu a energii pro spotřebitele.

Název projektu : Kailani, Jméno designérů : Delphine Goyon & Catherine Alamy, Jméno klienta : AROME.

Kailani Hořčík Balení

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.