Designový Časopis
Designový Časopis
Jezdecký Pavilon

Oat Wreath

Jezdecký Pavilon Jezdecký pavilon je součástí nově vytvořeného jezdeckého centra. Objekt se nachází na kulturním dědictví a je chráněn kulturní památkou historického souboru výstavy. Hlavním architektonickým konceptem je vyloučení masivních kapitálových zdí ve prospěch průhledných dřevěných krajkových prvků. Hlavním motivem fasádního ornamentu je stylizovaný rytmický vzor ve formě pšeničných uší nebo ovsa. Tenké kovové sloupy téměř nepostřehnutelně podporují světelné paprsky lepené dřevěné střechy, která se zvedla, s dokončením ve formě stylizované siluety hlavy koně.

Název projektu : Oat Wreath, Jméno designérů : Polina Nozdracheva, Jméno klienta : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Jezdecký Pavilon

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.