Designový Časopis
Designový Časopis
Rodinný Park

Hangzhou Neobio

Rodinný Park Na základě původního uspořádání nákupního centra byl Rodinný park Hangzhou Neobio rozdělen do čtyř hlavních funkčních oblastí, z nichž každá měla více doplňkových prostor. Takové rozdělení zohledňovalo věkové skupiny, zájmy a chování dětí a současně kombinovalo funkce pro zábavu, vzdělávání a odpočinek během aktivit rodičů a dětí. Díky rozumnému oběhu v prostoru je komplexním rodinným parkem, který integruje zábavní a vzdělávací aktivity.

Název projektu : Hangzhou Neobio, Jméno designérů : Li Xiang, Jméno klienta : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Rodinný Park

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.