Designový Časopis
Designový Časopis
Šálek A Podšálek

WithDelight

Šálek A Podšálek Servírování kousnutí sladké dobroty na straně kávy je součástí mnoha různých kultur, protože je zvykem servírovat šálek kávy s tureckým potěšením v Turecku, biscotti v Itálii, churros ve Španělsku a data v Arábii. U konvenčních talířů se však tyto pochoutky posouvají směrem k horkému kávovému šálku a lepí se nebo se z rozlité kávy vlhnou. Aby se tomu zabránilo, má tento šálek kávy talířek s vyhrazenými otvory, které udržují kávové pochoutky na svém místě. Vzhledem k tomu, že káva je jedním z typických horkých nápojů, má zlepšování kvality pití kávy důležitý význam v každodenním životě.

Název projektu : WithDelight, Jméno designérů : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Jméno klienta : Brown University.

WithDelight Šálek A Podšálek

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.