Designový Časopis
Designový Časopis
Digestoř

Black Hole Hood

Digestoř Tato řada Hood navržená inspirováním společností Black Hole a Worm Hole činí produkt krásným a moderním tvarem, který způsobuje emocionální pocity a je cenově dostupný. To dělá emocionální okamžiky a snadné použití při vaření. Je lehký, snadno se instaluje, snadno se čistí a je navržen pro moderní kuchyně iland.

Název projektu : Black Hole Hood, Jméno designérů : Elham Mirzapour, Jméno klienta : Arena Design Studio.

Black Hole Hood Digestoř

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.