Designový Časopis
Designový Časopis
Reklama

Insect Sculptures

Reklama Každý kus byl ručně vytvořen, aby vytvořil sochy hmyzu inspirované jejich prostředím a jídlem, které jedí. Umělecké dílo bylo použito jako výzva k akci prostřednictvím webu Doom, který také identifikoval konkrétní domácí škůdce. Prvky použité pro tyto sochy pocházely z nezdravých yardů, skládek odpadu, koryta řek a super trhů. Jakmile byl každý hmyz shromážděn, byli fotografováni a retušováni ve photoshopu.

Název projektu : Insect Sculptures, Jméno designérů : Chris Slabber, Jméno klienta : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklama

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.