Designový Časopis
Designový Časopis
Přívěsek

Eternal Union

Přívěsek Věčná unie Olgy Yatskaerové, profesionální historičky, která se rozhodla věnovat nové kariéře klenotníka, vypadá jednoduše, ale má smysl. Někteří v něm najdou nádech keltských šperků nebo dokonce Heraklesův uzel. Kus představuje jeden nekonečný tvar, který vypadá jako dva propojené tvary. Tento efekt je vytvářen pomocí mřížkovitých čar vyrytých nad kusem. Jinými slovy - oba jsou spolu svázáni jako jeden a ten je spojením obou.

Název projektu : Eternal Union, Jméno designérů : Olga Yatskaer, Jméno klienta : Olga Yatskaer.

Eternal Union Přívěsek

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.