Designový Časopis
Designový Časopis
Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má masivní dřevěné lamely ze dřeva, které se zdají harmonicky plavat, ale nezávisle na dřevěných ramenech, nad ocelovým rámem. Návrhář tvrdí, že sedadlo ručně vyrobené z certifikovaného ekologického dřeva je vytvořeno jedinečným použitím několika kusů jednoho tvaru dřeva, které jsou dynamicky rozmístěny a řezány. Když sedí na stoličce, mírný vzestup úhlu k zádům a úhlům odklonění po stranách je dokončen tak, že poskytuje přirozenou a pohodlnou polohu při sezení. Stolička Ane má tu správnou míru složitosti, aby vytvořila elegantní povrch.

Název projektu : Ane, Jméno designérů : Troy Backhouse, Jméno klienta : troy backhouse.

Ane Stolička

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.