Designový Časopis
Designový Časopis
Skříň Na Večeři

Baan

Skříň Na Večeři „baan“ je druh skříně, která byla speciálně navržena pro účely večeře. Je to jedinečný vzhled a síla je vyprávění, které souvisí s funkcí. Existuje několik charakteristických rysů skříňových systémů. Různé funkce a vlastnosti skříně, které jsou odděleny příběhem, jako příbor příborů a krabice tkání, jsou reprezentovány krbem a komínem. Sklenice na víno jsou dále reprezentovány lustrem a stojan na nádobí je symbolem schodiště. Existují čtyři hlavní složky domu, kterými jsou narativní myšlenky.

Název projektu : Baan, Jméno designérů : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Jméno klienta : Partly Cloudy Studio.

Baan Skříň Na Večeři

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.