Designový Časopis
Designový Časopis
Náušnice A Prsten

Vivit Collection

Náušnice A Prsten Kolekce Vivit inspirovaná přírodními formami vytváří zajímavé a zvědavé vnímání podlouhlými tvary a vířícími liniemi. Kusy Vivit se skládají z ohýbaných 18 k žlutých zlatých listů s černým rhodiem na vnějších stranách. Náušnice ve tvaru listu obklopují ušní lalůčky, takže jejich přirozené pohyby vytvářejí zajímavý tanec mezi černou a zlatou - skrývá a odhaluje žluté zlato pod ním. Sinuosita forem a ergonomické atributy této kolekce představují fascinující hru světla, stínů, oslnění a odrazů.

Název projektu : Vivit Collection, Jméno designérů : Brazil & Murgel, Jméno klienta : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Náušnice A Prsten

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.