Designový Časopis
Designový Časopis
Kolekce Koupelen

Up

Kolekce Koupelen Kolekce koupelen navržená Emanuele Pangrazi ukazuje, jak jednoduchý koncept může generovat inovace. Počáteční myšlenkou je zlepšit pohodlí mírným naklopením roviny sezení sanitární. Tato myšlenka se stala hlavním motivem designu a je přítomna ve všech prvcích kolekce. Hlavní téma a přísné geometrické vztahy dávají sbírce moderní styl v souladu s evropským vkusem.

Název projektu : Up, Jméno designérů : Emanuele Pangrazi, Jméno klienta : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kolekce Koupelen

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.