Designový Časopis
Designový Časopis
Román

180º North East

Román „180º severovýchod“ je 90 000 slovní dobrodružné vyprávění. Vypráví skutečný příběh o cestě, kterou Daniel Kutcher podnikl přes Austrálii, Asii, Kanadu a Skandinávii na podzim roku 2009, když mu bylo 24 let. Integrován do hlavního textu, který vypráví příběh toho, čím prožil a naučil se během cesty , fotografie, mapy, expresivní text a video pomáhají ponořit čtenáře do dobrodružství a dávají lepší smysl pro vlastní osobní zkušenost autora.

Název projektu : 180º North East, Jméno designérů : Daniel Kutcher, Jméno klienta : Daniel Kutcher.

180º North East Román

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.