Designový Časopis
Designový Časopis
Optická Instalace

Opx2

Optická Instalace Opx2 je optická instalace, která zkoumá symbiotický vztah mezi přírodou a technologií. Vztah, kde vzory, opakování a rytmus popisují jak přirozené formace, tak operace počítačových procesů. Exkluzivní geometrie zařízení, okamžitá neprůhlednost a / nebo hustota jsou podobné fenoménu jízdy na kukuřičném poli nebo vysvětleny v technologii při pohledu na binární kód. Opx2 vytváří složitou geometrii a zpochybňuje vnímání objemu a prostoru.

Název projektu : Opx2, Jméno designérů : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Jméno klienta : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optická Instalace

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.