Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

The Empress

Prsten Fantastický kámen krásy - pyrope - jeho samotná podstata přináší vznešenost a vážnost. To je krása a jedinečnost kamene identifikoval obraz, který je určen pro budoucí dekorace. Bylo potřeba vytvořit jedinečný rám pro kámen, který by ho přenesl do vzduchu. Kámen byl vytažen za svůj kov. Tato formulace smyslná vášeň a přitažlivá síla. Bylo důležité zachovat klasický koncept podporující moderní vnímání šperků.

Název projektu : The Empress, Jméno designérů : Victor A. Syrnev, Jméno klienta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Prsten

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.