Designový Časopis
Designový Časopis
Přenosný Reproduktor

Ballo

Přenosný Reproduktor Švýcarské designové studio BERNHARD | BURKARD navrhl pro OYO jedinečný reproduktor. Tvar mluvčího je perfektní koulí bez skutečného postavení. Reproduktor BALLO klade, převrátí nebo zavěsí pro 360 ° hudební zážitek. Návrh se řídí principy minimalistického designu. Barevný pás pojistky dvě hemisféry. Chrání reproduktor a zvyšuje basové tóny, když leží na povrchu. Reproduktor je dodáván s vestavěnou dobíjecí lithiovou baterií a je kompatibilní s většinou zvukových zařízení. Konektor 3,5 mm je běžný konektor pro sluchátka. Reproduktor BALLO je k dispozici v deseti různých barvách.

Název projektu : Ballo, Jméno designérů : Bernhard Burkard, Jméno klienta : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Přenosný Reproduktor

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.