Designový Časopis
Designový Časopis
Náhrdelník

Scar is No More a Scar

Náhrdelník Návrh má dramatický bolestivý příběh. Bylo to inspirováno mou nezapomenutelnou trapnou jizvou na mém těle, která byla spálena silným ohňostrojem, když mi bylo 12 let. Když jsem se ho pokusil přikrýt tetováním, varoval mě, že by bylo horší zakrýt strach. Každý má svou jizvu, každý má svůj nezapomenutelný bolestivý příběh nebo historii, nejlepším řešením pro uzdravení je naučit se tomu čelit a silně ho překonat, spíše než zakrýt nebo z něj uniknout. Proto doufám, že lidé, kteří nosí moje šperky, se mohou cítit silnější a pozitivnější.

Název projektu : Scar is No More a Scar , Jméno designérů : Isabella Liu, Jméno klienta : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Náhrdelník

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.