Designový Časopis
Designový Časopis
Stojan Na Dort

Temple

Stojan Na Dort Z rostoucí popularity domácího pečení jsme viděli potřebu moderně vypadajícího moderního stojanu na dort, který lze snadno uložit do skříně nebo čerpat. Snadné čištění a bezpečné pro mytí v myčce. Chrám se snadno sestavuje a intuitivně posouvá talíře přes centrální zužující se páteř. Demontáž je stejně snadná tím, že je jednoduše posunete zpět. Stohovač drží všechny 4 hlavní prvky pohromadě. Stohovač pomáhá udržovat všechny prvky pohromadě pro víceúhlové kompaktní úložiště. Pro různé příležitosti můžete použít různé konfigurace desek.

Název projektu : Temple, Jméno designérů : Chris Woodward, Jméno klienta : CWD ltd .

Temple Stojan Na Dort

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.