Designový Časopis
Designový Časopis
Dům

Geometry Space

Dům Tento projekt je vilovým projektem umístěným v [SAC Beigan Hill International Arts Center] na předměstí Šanghaje, existuje umělecké centrum v komunitě, poskytující mnoho kulturních aktivit, vila může být kancelář nebo studio nebo doma, komunitní stvolné centrum má velký povrch jezera , tento model je přímo u jezera. Zvláštností budovy je vnitřní prostor bez sloupů, který dává největší variabilitu a kreativitu v designu vnitřnímu prostoru, ale také kvůli volnosti a variabilitě prostoru, vnitřní struktuře, technika designu je variabilnější, rozšiřitelná geometrie vytváří vnitřní prostor, také v souladu s kreativními nápady [Art Center]. Dělený typ konstrukce a hlavní schodiště jsou uprostřed vnitřního prostoru, zatímco levá a pravá strana jsou rozdělená schodiště, takže celkem pět různých vnitřních schodišťových ploch spojuje prostor.

Název projektu : Geometry Space, Jméno designérů : Kris Lin, Jméno klienta : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Dům

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.