Designový Časopis
Designový Časopis
Stůl

Codependent

Stůl Spoluzávislost vede k psychologii a designu, konkrétně se zaměřuje na fyzický projev psychického stavu, spoluzávislost. Tyto dvě vzájemně propojené tabulky se musí navzájem spolehnout, aby fungovaly. Tyto dvě formy nejsou schopné stát osamoceně, ale společně vytvářejí jednu funkční formu. Konečná tabulka je mocným příkladem, jehož celek je větší než součet jeho částí.

Název projektu : Codependent, Jméno designérů : Fletcher Eshbaugh, Jméno klienta : 1th Studio.

Codependent Stůl

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.