Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Brooklyn Luxury

Bytový Dům Tento projekt, inspirovaný vášní klienta pro bohatá historická sídla, představuje přizpůsobení funkcionalismu a tradice záměrům současnosti. Proto byl klasický styl vybrán, přizpůsoben a stylizován kánonům moderního designu a moderních technologií, k vytvoření tohoto projektu přispěly kvalitní materiály nové kvality - skutečný klenot architektury New Yorku. Očekávané výdaje přesáhnou 5 milionů amerických dolarů, nabídnou předpoklad vytvoření stylového a bohatého interiéru, ale také funkční a pohodlný.

Název projektu : Brooklyn Luxury, Jméno designérů : Marian Visterniceanu, Jméno klienta : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Bytový Dům

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.