Designový Časopis
Designový Časopis
Nastavitelná Stolní Lampa

Poise

Nastavitelná Stolní Lampa Akrobatický vzhled Poise, stolní lampy navržené Robertem Dabim z Unform.Studio, přechází mezi statickým a dynamickým a velkým nebo malým postojem. V závislosti na poměru mezi jeho osvětleným prstencem a ramenem, které jej drží, dojde k protínající se nebo tečné přímce ke kruhu. Když by byl prsten umístěn na vyšší polici, mohl by polici přesahovat; nebo nakloněním prstence by se mohl dotknout okolní zdi. Záměrem této nastavitelnosti je přimět majitele, aby se kreativně zapojil a hrál se světelným zdrojem v poměru k ostatním objektům, které jej obklopují.

Název projektu : Poise, Jméno designérů : Dabi Robert, Jméno klienta : unform.

Poise Nastavitelná Stolní Lampa

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.