Designový Časopis
Designový Časopis
Maloobchodní Prostor

Portugal Vineyards

Maloobchodní Prostor Koncept obchod Portugal Vineyards je prvním fyzickým obchodem pro online specializovanou společnost na víno. Obchod se nachází v sousedství sídla společnosti, čelí do ulice a zabírá 90 m2, a skládá se z otevřeného plánu bez příček. Interiér je oslnivě bílý a minimální prostor s kruhovou cirkulací - bílé plátno pro portugalské víno, aby zářilo a bylo vystaveno. Police jsou vyřezávány ze zdí s odkazem na vinné terasy na 360 ° ponořeném maloobchodním zážitku bez počítadla.

Název projektu : Portugal Vineyards, Jméno designérů : Ricardo Porto Ferreira, Jméno klienta : Porto Architects.

Portugal Vineyards Maloobchodní Prostor

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.