Designový Časopis
Designový Časopis
Komerční Animace

Simplest Happiness

Komerční Animace V čínském zvěrokruhu je rok 2019 rokem prasete, takže Yen C navrhl plátky prasete a je to hříčka v „mnoha horkých filmech“ v čínštině. Šťastné postavy jsou v souladu s obrazem kanálu a se šťastnými pocity, které chce kanál vyslat svému publiku. Video je kombinací čtyř prvků filmu. Děti, které si hrají, mohou nejlépe ukázat čisté štěstí a doufat, že publikum bude mít stejný pocit, když sledují film.

Název projektu : Simplest Happiness, Jméno designérů : Yen C Chen, Jméno klienta : Fox Movies.

Simplest Happiness Komerční Animace

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.