Designový Časopis
Designový Časopis
Kočičí Nábytek

Polkota

Kočičí Nábytek Pokud máte kočku, pravděpodobně jste při výběru domu pro ni měli alespoň dva z těchto tří problémů: nedostatek estetiky, udržitelnosti a pohodlí. Tento závěsný modul však tyto problémy řeší kombinací tří faktorů: 1) Minimalistický design: jednoduchost tvaru a variabilita barevného designu; 2) Ekologicky šetrné: dřevní odpad (piliny, hobliny) je bezpečný pro zdraví kočky a jejího majitele; 3) Univerzálnost: moduly jsou navzájem kombinovány, což vám umožňuje vytvořit samostatný byt pro kočky ve vašem domě.

Název projektu : Polkota, Jméno designérů : Nadezhda Kiseleva, Jméno klienta : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Kočičí Nábytek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.