Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejný Umělecký Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Veřejný Umělecký Prostor Dachuanský pruh Čcheng-tu, západní břeh řeky Jinjiang, je historická ulice spojující ruiny zdi města Čengdu East Gate. V projektu byl oblouk Dachuan Lane v historii přestavěn starou cestou v původní ulici a příběh této ulice byl vyprávěn instalací street artu. Intervence umělecké instalace je druh média pro pokračování a přenos příběhů. Reprodukuje nejen stopy zbořených historických ulic a uliček, ale také poskytuje určitou teplotu městské paměti pro nové ulice a uličky.

Název projektu : Dachuan Lane Art Installation, Jméno designérů : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Jméno klienta : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Veřejný Umělecký Prostor

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.