Designový Časopis
Designový Časopis
Kolekce Šperků

Future 02

Kolekce Šperků Project Future 02 je kolekce šperků se zábavným a pulzujícím zábleskem inspirovaným kruhovými větami. Každý kus je vytvořen pomocí softwaru Computer Aided Design, postaveného zcela nebo částečně pomocí technologie Selective Laser Sintering nebo Steel 3D printing a ručně dokončený tradičními technikami stříbření. Kolekce čerpá inspiraci z tvaru kruhu a je pečlivě navržena tak, aby vizualizovala euklidovské věty do vzorů a forem nositelného umění, čímž symbolizuje nový začátek; výchozí bod pro vzrušující budoucnost.

Trenčkot

Renaissance

Trenčkot Láska a všestrannost. Krásný příběh vtisknutý do struktury, krejčovství a koncepce tohoto zákopového kabátu, vedle všech ostatních oděvů kolekce. Jedinečností tohoto díla je jistě urbanistický design, minimalistický nádech, ale co je zde opravdu překvapivé, může to být spíše jeho všestrannost. Stačí zavřít oči, prosím. Za prvé, měli byste vidět seriózní osobu, která jde na její vážnou ... modrou práci. Nyní potřásejte hlavou a těsně před vámi uvidíte psaný modrý zákopový kabát, na kterém jsou nějaké magnetické myšlenky. Napsáno rukou. S láskou, Pravděpodobně!

Skládací Brýle

Blooming

Skládací Brýle Design brýlí Sonja byl inspirován kvetoucími květinami a brýlemi brýlí. Kombinace organických forem přírody a funkčních prvků rámů brýlí navrhl designér konvertibilní předmět, který lze snadno manipulovat a dát několik různých vzhledů. Produkt byl také navržen s praktickou možností skládání, přičemž v přepravní tašce bylo co nejméně místa. Čočky jsou vyráběny z plexiskla broušeného laserem s květinovými potisky Orchid a rámy jsou vyráběny ručně za použití mosazi 18 k pozlacené mosazi.

Multifunkční Náušnice

Blue Daisy

Multifunkční Náušnice Daisy's jsou složené květiny se dvěma květy spojenými do jedné, vnitřní sekce a vnější okvětní sekce. Symbolizuje vzájemné propojení dvou představujících pravou lásku nebo konečné pouto. Design se mísí v jedinečnosti květu sedmikrásky, což umožňuje nositeli nosit modrou sedmikrásku několika způsoby. Výběr modrých safírů pro okvětní lístky má zdůraznit inspiraci pro naději, touhu a lásku. Žluté safíry zvolené pro centrální okvětní lístek pohltí nositele, aby pocítil pocit radosti a hrdosti, což nositeli poskytne naprostý klid a důvěru v zobrazování jeho elegance.

Přívěsek

Eternal Union

Přívěsek Věčná unie Olgy Yatskaerové, profesionální historičky, která se rozhodla věnovat nové kariéře klenotníka, vypadá jednoduše, ale má smysl. Někteří v něm najdou nádech keltských šperků nebo dokonce Heraklesův uzel. Kus představuje jeden nekonečný tvar, který vypadá jako dva propojené tvary. Tento efekt je vytvářen pomocí mřížkovitých čar vyrytých nad kusem. Jinými slovy - oba jsou spolu svázáni jako jeden a ten je spojením obou.

Kolekce Šperků

Ataraxia

Kolekce Šperků Cílem projektu je v kombinaci s módou a pokročilou technologií vytvořit šperky, které mohou staré gotické prvky proměnit v nový styl a diskutovat o potenciálu tradičních v současném kontextu. Se zájmem o to, jak gotické vibrace ovlivňují publikum, se projekt snaží vyvolat jedinečný individuální zážitek hravou interakcí, zkoumáním vztahu mezi designem a nositeli. Syntetické drahokamy, jako nižší eko-otiskovací materiál, byly rozřezány na neobvykle ploché povrchy, aby vrhaly své barvy na kůži, aby se zvýšila interakce.